Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Realtones

Realtones toplijst
Realtones op alfabetische volgorde
Realtones gesorteerd in cathegoriŽn
Nieuwste realtones


Realtones toplijst


Realtones toplijst

Op deze webpagina staat de realtones toplijst. Hierboven staat de top 50 van de realtones die we hebben. Deze lijst is gebaseerd op onze eigen verkopen en de verkopen van honderden andere ringtone websites. Vaak staan de nieuwe grote hits van dit moment hoog genoteerd in deze lijst. Veel nummers uit de Nederlandse top 40 komen terug in deze realtones toplijst. Vergeet niet even bij de ondersteunde mobieltjes te kijken om te zien of wij wel realtones hebben voor jouw type mobiel.

Realtones kosten bij ons Ä2,60 per stuk. Dit is best wel behoorlijk wat als je het vergelijkt met polyfone ringtones. Maar er moeten voor mp3 ringtones hoge afdrachten betaald worden aan platenmaatschappijen en artiesten. Vaak lopen deze kosten alleen al op tot meer dan 1 euro per verkochte realtone. En dan komen de kosten van het maken van de realtones, de manuren en de technische ondersteuning er nog bij! Maar het is misschien wat veel geld, maar je bent er wel altijd zeker van dat je legale realtones koopt.
Bij ons zit je ook niet vast aan een abonnement, je betaald voor de realtones gewoon 2 keer naar een 0900 nummer, dit kost je 2 x Ä1,30 en nadat je de realtone ontvangen hebt hoor je nooit meer iets van ons.