Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Realtones

Realtones toplijst
Realtones op alfabetische volgorde
Realtones gesorteerd in cathegoriŽn
Nieuwste realtones


Realtones op alfabetische volgorde


Realtones op alfabetische volgorde

Hier staan de realtones op alfabetische volgorde. Deze realtones zijn wel gesorteerd op artiest/band naam en niet op de naam van het nummer. Let wel op of wij wel realtones voor jouw mobiel hebben, dit kun je vinden bij de ondersteunde mobieltjes. Realtones zijn namelijk mp3 nummers en nog niet alle mobieltjes ondersteunen dit formaat. Het kan ook zijn dat je wel realtones op je mobiel kunt afspelen maar dat het in een ander formaat is, dan moet je ook even kijken bij de ondersteunde mobieltjes of wij dat formaat voor je beschikbaar hebben. Als je mobiel nog geen realtones ondersteund zul je het nog even moeten doen met onze monofone ringtones en polyfone ringtones.

De realtones kosten Ä2,60 per stuk. Dit is best wel duur als je het vergelijkt met de polyfone ringtones en de monofone ringtones. Maar dat komt omdat er immens hoge afdrachten betaald moeten worden aan organisaties als Buma/Stemra en de platenmaatschappijen. Deze afdrachten kunnen al oplopen tot 1 euro per verkochte realtone. En dan moeten de realtones nog gemaakt worden. Ook zijn er nog kosten voor de manuren en de technische ondersteuning van de realtones. Maar voor deze prijs kun je er wel zeker van zijn dat wij altijd legale realtones leveren.

Bij ons zit je trouwens niet vast aan een abonnement, je betaald voor de realtones gewoon 2 keer door te bellen naar een 0900 nummer, dit kost je 2 keer Ä1,30 en nadat je de realtone ontvangen hebt hoor je nooit meer iets van ons.