Realtones
Naam ringtones
 
 

Home
Realtones
Truetones
Naam ringtones
Polyfone ringtones
Monofone ringtones
Wallpapers
Mini movies
Logo's
Screensavers
SMS afbeeldingen
Javagames
GSM Thema's


Ondersteunde mobieltjes
Helpdesk
Contact
Webmasters


Nieuws/Artikelen

Patent op geur telefoons
Meer wallpapers >>


 
Zoek ringtones:

Realtone Polyfone Truetone Monofone

Realtones

Realtones toplijst
Realtones op alfabetische volgorde
Realtones gesorteerd in cathegoriŽn
Nieuwste realtones


Nieuwste realtones


Nieuwste realtones

Op deze pagina staan de nieuwste realtones. Dit zijn de realtones die het laatst aan onze collectie toegevoegd worden. Er worden dagelijks realtones toegevoegd aan deze website, vaak zijn dit er meteen een aantal van een bepaalde artiest. Kijk wel even bij onze ondersteunde mobieltjes of wij wel realtones voor jouw mobieltje hebben.

De realtones zijn Ä2,60 per realtone. Dit is best wel prijzig als je het vergelijkt met de polyfone ringtones en de monofone ringtones. Maar dat komt omdat er erg hoge afdrachten betaald moeten worden aan organisaties als Buma/Stemra en de platenmaatschappijen. Deze afdrachten kunnen al oplopen tot 1 euro per verkochte realtone. En dan moeten de realtones nog gemaakt worden. Ook zijn er nog kosten voor de manuren en de technische ondersteuning van de realtones. Maar voor deze prijs kun je er wel zeker van zijn dat wij altijd legale realtones leveren.

Bij ons zit je trouwens niet vast aan een abonnement, je betaald voor de realtones gewoon 2 keer door te bellen naar een 0900 nummer, dit kost je 2 keer Ä1,30 en nadat je de realtone ontvangen hebt hoor je nooit meer iets van ons. Bij andere sites waar realtones verkocht worden kosten ze trouwens evenveel, dit komt omdat er twee grote mobile content providers zijn in Nederland en de realtones zijn bij beide bedrijven even duur.